Inchirieri Auto Bucuresti | Inchirieri Masini aeroport Romania | Rent a car Bucuresti

EN_flag  IT_flag  ES_flag  FR_flag  DE_flag  RO_flag

Car Rental Noleggio AutoAlquiler CochesLocation VoitureAutovermietungInchirieri Auto


Rezervari
 
Masini si Preturi
 
Inchirieri Termen Lung
 
Termeni si Conditii
 
Contact
Partnership

Inchirieri Auto Romania - Conditii de inchiriereVarsta minima a soferului este de 21 de ani, iar varsta maxima este de 70 ani. Soferii aditionali trebuie sa fie prezenti la preluarea masinii, sa semneze contractul de inchiriere si sa achite o taxa suplimentara. Permisul de conducere trebuie sa fi fost obtinut de cel putin 1 an (pot aparea exceptii in anumite conditii). Va recomandam deasemenea inchirieri auto pentru companii in Romania.

La preluarea autovehiculului trebuie sa semnati contractul de inchiriere auto si sa prezentati actul de identitate, permisul de conducere in original si un cars bancar valid VISA , MasterCard sau AMEX .

Pretul de inchiriere este in EURO. Pentru servicii de inchiriere prestate in afara orelor de program (intre 20:00 si 08:00) sau in zilele de sarbatori legale se vor percepe taxe suplimentare.
Plata se va efectua in lei la cursul BNR+1% din ziua semnarii contractului, inainte de preluarea autovehiculului, in numerar, cu card de credit/debit (VISA, Mastercard sau American Express) sau prin transfer bancar. Va rugam sa retineti ca pentru plata cu carduri bancare se percepe un comision de 3 %. Mai multe detalii pe articole online gratis.
Pentru rezervari garantate se va achita la momentul rezervarii un avans egal cu tariful primei zile de inchiriere. In cazul anularii rezervarii, aceasta suma este nerambursabila.

Va rugam sa retineti ca la momentul inchirierii vi se va solicita constituirea unei garantii (conform tarifelor afisate in pagina Masini si Preturi). Aceasta suma va fi blocata pe cardul de credit al unuia dintre soferii principali (depozitul in numerar, cardurile Maestro, Visa Electron sau cardurile de debit nu sunt intotdeauna acceptate, astfel incat va rugam sa discutati cu reprezentantii nostri posibilitatea acceptarii acestor solutii inainte de efectuarea rezervarii). Garantia va fi deblocata / restituita la sfarsitul contractului de inchiriere, daca vehiculul este restituit in aceleasi conditii in care a fost inchiriat. Pentru a anunta schimbari de tarife si produse noi puteti apela la comunicate de presa online.

PRETUL INCHIRIERII INCLUDE:
* TVA (taxa pe valoarea adaugata);
* Kilometri nelimitati;
* Asigurare de raspundere civila (RCA);
* Asigurare CASCO. Fransiza retinuta in caz de dauna este garantia constituita.


Achizitionarea unei asigurari suplimentare poate fi disponibila la un pret suplimentar in scopul reducerii sau eliminarii fransizei aferente politei de asigurare. Pentru un tarif special puteti alege asigurarea cu acoperire totala (FCI), care va acoperi riscul de accident din vina dvs, precum si riscul de accident / dauna cu autor necunoscut (in parcare).
Va rugam sa retineti ca nicio varianta de asigurare nu acopera daune ale cauciucurilor (intepaturi, taieturi), interiorului vehiculului, cheltuielile de tractare in caz de dauna totala sau daunele cauzate de neglijenta, rea vointa sau indiferenta. Ultimele stiri online pe discard.ro prin fluxuri RSS.
Se va percepe o penalitate in valoare de 300 EUR in cazul pierderii cheilor autovehiculului si de 100 EUR in cazul pierderii documentelor.

PRETUL CONTRACTULUI NU INCLUDE:
* Asigurarea soferului, pasagerilor si bunurilor acestora.
* Combustibilul.
Va sfatuim sa restituiti vehiculul inchiriat cu rezervorul de combustibil plin si sa pastrati chitanta de la ultima alimentare. Se va aplica o taxa pentru refacerea plinului rezervorului de combustibil daca ati folosit si nu ati inlocuit cantitatea de combustibil furnizata la inceputul contractului de inchiriere. Suma de plata va fi calculata conform pretului mentionat in contractul de inchiriere auto.
* Taxele locale, taxele de autostrada, taxe de drum sau alte taxe solicitate de autoritatile locale. Deasemenea pot aparea taxe de aeroport in aeroportul Baneasa din Bucuresti Romania.

Va rugam sa retineti ca autovehiculele inchiriate nu pot fi utilizate in afara retelei de drumuri nationale.
Costul total al daunelor cauzate de utilizarea vehiculului in afara drumurilor nationale va fi suportat integral de client.
Calatoriile in afara graniteor Romaniei este permis cu anumite vehicule. In acest caz este necesara intocmirea unei asigurari suplimentare, costul acesteia fiind cuprins aproximativ intre 80 EUR � 120 EUR pe perioada, in functie de tipul autovehiculului. Tarile de destinatie trebuie comunicate la momentul efectuarii rezervarii. Nu sunt permise calatoriile in Republica Moldova, Ucraina si Albania. Trimite acum comunicate de presa pentru a informa mass-media si clientii tai despre evenimente din compania ta.

Dotarile sau echipamentele optionale (de ex.: portbagaj exterior, scaun copil, sistem de navigatie etc.) sunt furnizate numai la cerere si se taxeaza suplimentar.
Livrarea la / preluarea de la o anumita locatie in Bucuresti si imprejurimi se efectueaza numai la cerere si se taxeaza suplimentar. Livrarea la / preluarea de la o anumita localitate din Romania se taxeaza suplimentar, costul acesteia fiind cuprins intre aproximativ 40 EUR si 180 EUR, in functie de distanta dintre Bucuresti si respectiva localitate.

Toate inchirierile sunt calculate pe baza de 24 de ore, durata minima de inchiriere fiind 1 zi. Daca ora de restituire a vehiculului este mai tarzie decat ora de preluare, este posibil sa se calculeze o zi suplimentara de inchiriere. In cazul restituirii autovehiculului mai devreme decat data stabilita nu se va restitui suma achitata pentru acestea. Citeste articole si informatii online despre search engine optimization prin seo forum - forumul comunitatii SEO din Romania.
2006 © Copyright Global Rent a Car
Toate drepturile rezervate

Chevrolet Spark
 
Kia Picanto
 
Dacia Logan
 
Dacia Sandero
 
Renault Clio
 
Skoda Fabia
 
Logan Break
 
Chevrolet
   Lacetti Caravan

 
Renault Megane
 
Ford Focus
 
Renault Megane
   Estate

 
Peugeot 307 SW
 
Opel Zafira
 
Mazda 5
 
Hyundai Tucson
 
Nissan X Trail
 
Kia Sportage
 
Chevrolet
   Captiva

 
Renault Trafic
 
Renault Megane
   Coupe Cabrio